Новини

«Не приймаю таких вибачень»: депутат Прокоп не збирається забирати заяву в поліцію на Яринича

Депутат від фракції “Єдина альтернатива” Тарас Прокоп хоче, щоб інший обранець – депутат від фракції “Народний контроль” Михайло Яринич – відповів за свої дії.

Про це він сказав у коментарі molbuk.ua

Йдеться про інцидент, який стався вчора, 23 вересня, у сесійній залі, коли Яринич зненацька вдарив Тараса Прокопа у живіт.

Пізніше Михайло Яринич вибачився за свої дії, але при цьому відразу ж обізвав владу “ідіотами” через розірвання договору з фірмою-управителем “Порядок у домі”.

Проте Тарас Прокоп заявив, що таких вибачень не приймає.

“Михайло Яринич наче й намагався вибачитися, але не зовсім у правильній формі. Я не приймаю таких вибачень. Заява у поліції залишається. Я це так просто не залишу. Буду добиватися, щоби він відповів за свої дії”, – зазначив у коментарі molbuk.ua Тарас Прокоп.

Нагадаємо, вчора, 23 вересня, у сесійній залі депутат Яринич вдарив депутата Прокопа у живіт.

Прокоп пізніше поскаржився в поліцію на Яринича.

Інцидент, який виник сьогодні у стінах Чернівецької міськради, коли депутат “Народного контролю” Михайло Яринич ударив обранця “Єдиної альтернативи” Тараса Прокопа, вивчатиме комісія з питань регламенту, законності й депутатської етики.

Управлінську компанію “Порядок в домі” пов’язують із депутатом Михайлом Яриничем. Зокрема, кінцевим бенефіціаром цієї фірми є Ілля Липка, який також є свояком Яринича.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.