Новини

Сотні батьків стояли під дитсадком цілу ніч, щоб записати своїх дітей – відео

В Івано-Франківську батьки хотіли записати своїх дітей в новий дитсадок, в результаті чого утворилася велика черга. Деякі батьки записувалися в чергу з вечора.

Фото інциденту опублікував один з місцевих жителів у Facebook.

За інформацією Бліц-інфо, черга з дорослих станом на 7:00 ранку простяглася вже на десятки метрів. Як пояснили місцеві журналісти, вже з 9:00 відкривалася реєстрація в дитячий сад Джерельце в мікрорайоні Липки.

Журналісти вказують на те, що новий дитсадок розрахований на 200 дітей, однак бажаючих набагато більше.

В ефірі Західний полюс мер міста Руслан Марцінків підтвердив, що в місті є проблема з дитячими садами. Він каже, що місцева влада нічого вдіяти з цим не може. Марцінків дорікнув батькам, що ті вибрали фізичну чергу замість електронної.

За його словами, в черзі також були депутати міськради, і похвалився, що їм нібито депутатське посвідчення не допомогло.

“Знаю, що стоять депутати міської ради там в черзі, працівники правоохоронних органів. Тобто, немає того кумівства”, – сказав він.

Він також підкреслив, що фізична чергу – не ідея місцевої влади.

В Івано-Франківську всі школи і дитячі сади в умовах жовтої зони продовжать працювати в звичайному режимі. Там вакциновані понад 80% співробітників.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.