Новини

Суд арештував чернівчанина, який кинув «коктейль Молотова» в будинок голови Чагорської громади

На Буковині за клопотанням слідчих поліції суд арештував чернівчанина за пошкодження будинку голови Чагорської громади Георгія Коблюка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Йдеться про випадок 27 квітня цього року, коли раніше судимий 21-річний житель Чернівців розбив вікно та вкинув у гаражне приміщення, розташоване на цокольному поверсі житлової будівлі домогосподарства, яке належить сім’ї голови Чагорської ОТГ, “коктейль Молотова”.

Після скоєного порушник втік з місця події.

Вогонь пошкодив приміщення гаража. Результати товарознавчої експертизи засвідчили, що сума завданих збитків господарю становить понад 160 тисяч гривень.

Відпрацювавши декілька версій, правоохоронці встановили особу зловмисника, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортом.

Із залученням силової підтримки спецпідрозділу КОРД поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання чернівчанина.
Правоохоронці виявили та вилучили два предмети, схожих на зброю, та направили їх для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Учора, 22 вересня, слідчі поліції за погодженням Чернівецької обласної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня Шевченківський районний суд міста Чернівці обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 190 тисяч гривень.

Порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.