Новини

Разумков заявив, що не збирається у відставку

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що не збирається йти у відставку. Проте він не виключає, що його відсторонення з посади можуть ініціювати народні депутати.

Про це політик заявив в інтерв’ю телеканалу “Прямий”.

“Якщо ми з вами говоримо про “піду у відставку” – я не планую відставку. Я подавати у відставку не збираюся. Якщо ми з вами говоримо, чи може прийняти відповідне рішення Верховна Рада України – так, може. Для цього потрібно 226 голосів, є окрема процедура: збір підписів, 150 підписів, далі підготовка, звіт і голосування в стінах Верховної Ради України. Я до цього готовий. Я про це казав давно: якщо буде бажання народних депутатів змінити голову Верховної Ради – це їх право, це право Верховної Ради. Я точно завжди слідував закону, тому і в цьому випадку я буду це робити”, – сказав Разумков.

Нагадаємо, радник Офісу президента Михайло Подоляк вважає запровадження через РНБО санкцій проти старих фінансово-політичних кланів чи не єдиним ефективним шляхом зламати їхній спротив. В інтерв’ю “Главкому” він наголосив, що відмова спікера парламенту Дмитра Разумкова підтримати таку стратегію влади виводить його за межі командного гравця.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.