Новини

«Жовта» зона: які школи Чернівців завтра не закриють на карантин

У Чернівцях вісім шкіл не досягнули 80% рівня вакцинації персоналу, у зв’язку з чим від завтра у цих навчальних закладах навчання в очній формі 5-11 класів буде припинене.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомила начальниця управління освіти Чернівецької міськради Ірина Ткачук.

За її словами, наразі 8 шкіл не досягли рівня, який дозволяє проводити очний навчальний процес у “жовтій” зоні карантину. З них два навчальні заклади – приватні.

“Але ми очікуємо, що і ці школи також провакцинуються”, – додала Ірина Ткачук.

Водночас, згідно з даними на інформаційній панелі COVID-19, оприлюдненій на сайті Чернівецької ОДА, вказано, що норми вакцинації 80% колективу не досягли такі навчальні заклади Чернівців:

Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 (76,79%)

Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16 (76,12%)

Комунальний дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад “Навчально – виховний комплекс ” Любисток” (74,68%)

Комунальний дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад “Навчально-виховний комплекс “Лідер” (74,29%). Уточнення: за даними Ірини Ткачук, цей заклад дотримався норми вакцинації 80% колективу у зв’язку з тим, що в ньому звільнились працівники.

Чернівецька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2 ім. Ю. Федьковича (65%)

Чернівецька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю №6 (64,29%)

Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів технологічного профілю №33 (51,43%).

Хто завтра піде до школи

Очна форма навчання відбуватиметься у 1-4 класах загальноосвітніх шкіл, незважаючи на те, який рівень вакцинації персоналу в таких закладах.

Окрім того, навчання буде дозволене у очній формі в усіх тих школах, де показник вакцинації персоналу перевищує 80 відсотків.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.