Новини

Облаштовуємо кімнати: на що звернути увагу обираючи дерев’яну тумбу?*

Хто займався облаштуванням оселі, той неодмінно стикався із питанням підбору меблів. Кожна кімната потребує особливих типів ліжок, крісел та столів. З сучасними меблями приміщення можна зробити не лише зручним, а й досить цікавим та візуально довершеним, навіть якщо і вартують вони недорого. Зараз дизайнери інтер’єру вміло поєднують у проєктах вантажні шафи зі стільцями з масмаркету. Де ж придбати недорого ліжка та крісла – у нашому матеріалі.

Обираємо надійного продавця

Сьогодні ринок переповнений оригінальними пропозиціями від виробників. Кожна компанія пропонує моделі оригінальніші ніж у конкурентів. Однак обирати продавця слід не за картинкою в інтернеті, а за відгуками покупців та авторитетом компанії на ринку. Адже, щоб бути корисними у побуті, меблі повинні бути не лише красивими, а й якісними та надійними. Якщо вам потрібна нова шафа, ліжко чи навіть тумба дерево у прихожу чи спальню, то онлайн-магазин меблів “Світ диванів” вас вразить своїм асортиментом. Наразі це унікальна платформа, де зібрані кращі зразки меблів для усіх типів кімнат за доступними цінами. На сайті представлені варіанти, що чудово доповнять кожен стиль та ідеально впишуться у будь-яку колірну гаму. Купівля в інтернет-магазині є зручнішою ще й тому, що продавець працює без посередників, а продукцію замовляє безпосередньо у виробника.

Тумба із дерева в спальню і прихожу

Так склалося, що останніми роками мінімалізм став провідним стилем у оформленні кімнат. Менше елементів декору, але більше простору – те, що приваблює сучасну людину. Тому й омебльовуючи кімнати ми прагнемо зберегти якомога більше місця. Звісно, хоча б одна шафа-купе для зберігання одягу в домі повинна бути, але закладати вітальню непотрібними меблями таки не варто. Серванти на стінки на пів кімнати вже віджили своє та вдало замінюються акуратними тумбами. Невеликі дерев’яні ящики чудово доповнюють інтер’єр спальні, їх можна розмістити під телевізором або ж встановити у прихожій. Щоб тумбочка максимально задовольнила бажання власника, перш ніж купувати її, слід з’ясувати наступні моменти:

Визначте, де тумба має бути розміщена – від цього залежатиме її розмір. Якщо ви хочете поставити її біля ліжка, то вона повинна бути такою ж заввишки. А якщо ви плануєте використовувати тумбу як підставку для телевізора, виміряйте оптимальний для ваших очей рівень перегляду.

Добре подумайте, які речі в ній ви зберігатимете. Від ваги речей залежатиме матеріал дна тумби.

Оберіть матеріал. Звичайно, найкраще надавати перевагу натуральній сировині. Тумби з дуба, сосни, вільхи чи ясеню будуть не лише довговічними та зносостійкими, а й безпечними для вашого здоров’я, оскільки при перепаді температур не виділятимуть хімічних речовин.

Продумайте колірну гаму. Краще за все обирати меблі класичних кольорів, які вдало поєднуються з усіма стилями. Але якщо ви хочете, щоб тумба була акцентом у вашій кімнаті, то, порадившись з дизайнерами, оберіть бажаний колір.

Визначтеся зі стилем. Якщо ви не любите часто робити ремонт, не експериментуйте зі стилями. Меблі у стилі ампір, бароко чи класицизм часто набридають, а от моделі виконані в стилі модерн, класик чи хай-тек завжди чаруватимуть своєю лаконічністю і простотою.

І найголовніше! Ніколи не робіть імпульсивних покупок. Добре продумайте кожну деталь. І лише коли будете впевнені у своєму виборі, можете переходити до оплати товару.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.