Новини

Як працюватимуть школи Чернівців з 23 вересня: коментар управління освіти

У Чернівцях загальний відсоток вакцинованих працівників шкіл становить 77,5%, а педагогічних працівників – 83,4%.

Про це сьогодні під час онлайн-наради директорів шкіл Чернівців повідомила заступниця начальника, начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти міської ради Олена Кузьміна, пише molbuk.ua

Як зазначається на сайті управління освіти, на нараді Кузьміна повідомила, що в умовах “жовтої” зони епідемічної небезпеки, яку введуть 23 вересня, на очне навчання виходять тільки ті заклади загальної середньої освіти, у яких більше 80% працівників вакциновано від коронавірусної хвороби.

“Озвучила, що загальний відсоток вакцинованих працівників закладів загальної середньої освіти складає 77,5%, а педагогічних працівників – 83,4%. Надала перелік 27 закладів, які подолали бар’єр 80%, 13 закладів, в яких більше 70% вакцинованих працівників та 10 закладів, у яких відсоток вакцинованих не перевищує 70%”, – йдеться у повідомленні.

Які школи Чернівців зможуть працювати у “жовтій” зоні, дізнайтесь у матеріалі.

“Жовта” зона на Буковині: що відомо

З 23 вересня Україна перейде до “жовтого” рівня карантинних обмежень. Відповідне рішення сьогодні ухвалила Державна комісія з ТЕБ та НС.

У Чернівецькій області працюватимуть тільки ті заклади освіти, де щонайменше 80% усього персоналу мають щеплення від COVID-19.

Які діятимуть обмеження в умовах “жовтої” зони карантину, читайте у матеріалі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.