Новини

На Буковині заарештували водія буса, який спричинив смертельну ДТП з мотоциклістами

Водія автомобіля Renault Master, який став винуватцем ДТП у якій загинув 21-річний мотоцикліст та його 19-річний пасажир, взяли під варту. Автопригода трапилася у Дністровському районі.

Про це повідомляє Прокуратура Чернівецької області, пише molbuk.ua

“У вівторок, 21 вересня, Шевченківський районний суд м. Чернівці задоволив клопотання слідчого, погоджене прокурором, та обрав 57-річному водію, підозрюваному у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 21-річного мотоцикліста та його 19-річного пасажира, запобіжний захід у виді тримання під вартою без альтернативи внесення застави”. – йдеться у повідомленні.

ДТП у селі Владична: що відомо

Удосвіта 19 вересня внаслідок зіткнення мікроавтобуса й мотоцикла в селі Владична Дністровського району загинули двоє молодих хлопців.

За попередніми даними, сталося лобове зіткнення мікроавтобуса “Mercedes Sprinter” та мотоцикла. Внаслідок ДТП загинули водій мотоцикла та його пасажир.

У вчиненні цієї ДТП підозрюють 57-річного водія мікроавтобуса “Renault Master” з Хмельниччини. За інформацією прес-служби Чернівецької обласної прокуратури, він порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із мотоциклом марки “Lifan-200 Cityr”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.