Новини

Румунські футболісти виходять перед матчем на поле з собачками, яким шукають нових господарів

Футболісти з румунського Динамо приєдналися до проєкту “Заповніть порожнечу у вашому житті”. В його рамках вони виходитимуть цілий рік на футбольне поле з песиками в руках. Таким чином вони хочуть привернути увагу до безпритульних тварин та допомогти їм знайти родину.

Інформацію про нову ініціативу оприлюднили в медіа Ruetir. Також американський кабельний спортивний телевізійний канал ESPN твітнув на своїй сторінці про чотирилапих друзів спортсменів.

Дебют проєкту відбувся перед матчем між Динамо Бухарест та румунського футбольного клубу ФКСБ. Для безпеки та спокою собак на матчі заборонили використання димових шашок та петард протягом 90 хвилин.

Всі песики були з притулку у Молдові, місті Бранешти. У кожного на шиї зав’язали хустинку з ім’ям, щоб глядачам потім було легше знайти песика та подарувати йому родину.

Влада Румунії раніше вирішувала питання чисельності безпритульних тварин набагато радикальніше, чим не раз обурювала зоозахисників. Якщо собаку чи кота знаходили на вулиці, їх передавали до притулку. З того моменту починався відлік на 14 днів. Якщо за два тижні вони не знаходили родину, їх віддавали на евтаназію.

Тому проєкт “Заповніть порожнечу у вашому житті” став величезним кроком для країни в сторону гуманного ставлення до тварин.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.