Новини

Софі Лорен – про кохання, чоловіків і вічну молодість: “Важко стати чарівною, якщо ти…”

Італійська актриса Софі Лорен сьогодні відзначає свій день народження. Першою її сходинкою до слави стала перемога в чотирнадцять років на місцевому конкурсі краси.

У 1950 році Софія бере участь у конкурсі “Міс Італія”, де отримує приз “Міс Елегантність”, заснований журі спеціально для неї.

Вже до середини 1950-х років Лорен стала зіркою екрану і секс-символом Італії. Першим її фільмом, що вийшов в прокат за межами Італії, став “Аттіла” (1954) з Ентоні Куїнном. Увагу серйозних кінокритиків Лорен вперше привернула у фільмі Вітторіо де Сіка “Золото Неаполя” (1954), в якому вона потрапила в рідну стихію, зігравши енергійну неаполітанську продавчиню. Вершиною акторської майстерності Софії Лорен було виконання ролі матері в “Чочарі” – неореалістичному фільмі, знятому за романом Альберто Моравіа.

В честь свята УНІАН пропонує згадати найбільш знакові висловлювання власниці почесного “Оскара” (1991) з формулюванням “за кар’єру, багату ролями, які запам’яталися та надають блиск кінематографу”.

1.Важко стати чарівною, якщо ти лінива

2.Одяг – найпростіший засіб розкриття особистості

3.Фантазія чоловіка – найкраща зброя жінки

4.Характер – найважливіший доданок краси

5.Існує джерело молодості: це ваш розум, ваш талант, творчість, яке ви вносите в своє життя і життя улюблених людей. Коли ви навчитеся пити з цього джерела, ви дійсно переможете вік

6.Зачіска впливає на те, як складається день, а в підсумку і життя

7.Розумних жінок чоловіки відзначають, красивих – очима вихоплюють з натовпу і тільки чарівних не забувають

8.Фізичні вправи роблять тебе більш граціозною. Коли ти регулярно виконуєш комплекс вправ, ти ходиш гордо і плавно – так, немов вся вулиця твоя

9.Чоловік, що втілює в собі всі найкращі якості – суще покарання

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.