Новини

Особливості вибору кухонних стільців в магазині Bristol*

Кухня – мабуть, найважливіше місце, де збирається уся родина, разом снідає, обідає, вечеряє. Тож, меблі для цього приміщення мають важливе значення, а особливо – стільці для кухні. Магазин меблів Bristol пропонує великий вибір якісних українських меблів. У наявності продукція таких виробників, як Marko, Pavlik, Міромарк. Усі точки продажу та самовивозу знаходяться у славетному місті Львові, але за необхідності товар може бути надісланий по всій Україні.

Особливості вибору кухонних стільців

Якісний, зручний стілець – це прояв гостинності, адже ви обов’язково запрошуєте близьких родичів та друзів присісти, коли вони приходять у гості. Тож, обирати стільці треба з душею. Але ж слід пам’ятати, що вони ще й корисні у побути, коли необхідно замінити лампочку, прикрасити ялинку, знати штори, дістати речі з верхніх поличок. А це означає, що окрім душі слід проявити тверезий розсуд.

Інші параметри, на які слід звернути увагу:
тверде чи м’яке необхідне сидіння;

м’яка чи тверда спинка;

матеріал оббивки – натуральна шкіра, велюр, екошкіра чи інший вид текстилю;

сумісність стільців з інтер’єром – якщо ви купуєте стільці окремо, уявіть їх в інтер’єрі, частіш за все обирають стільці з того ж матеріалу, що і стіл.

У каталозі магазину Bristol зібрані стільці різних стилів – класика, модерн, хай-тек, прованс. Ми закликаємо обирати не лише зручні та довговічні меблі, а й враховувати естетику, намагатися дійти гармонії в інтер’єрі. Якщо кухня оформлена у класичному стилі, ідеально підійдуть стільці з дорогих, рідкісних порід деревини – горіх, дуб. А якщо ви полюбляєте яскраві рішення, зверніть увагу на дерев’яні стільці, пофарбовані у соковиті відтінки.

Зверніть увагу, що каркас стільців, представлений у каталозі, виконаний з якісної деревини. Це вибір на віка, благородство та бездоганний смак, а різноманітність форм та дизайну дозволяє обрати модель на будь-який смак, у тому числі, для стилів лофт, мінімалізм, хай-тек.

Обов’язково зверніть увагу на спинку стільців. Якщо вас цікавить цілковитий комфорт, обирайте моделі з м’якою, суцільною спинкою, а модель з перфорацією, різьбою виглядає більш повітряно, легко, не потребує важкого догляду. Окрім того, у каталозі магазину ви знайдете стільці з гнутою формою спинки, що повторює анатомічну форму тіла.

Також важливо визначити – який спосіб обробки деревини вас цікавить. Якщо ви хочете милуватися текстурою дерева, обирайте стільці, оброблені лаком. Якщо хочете урізноманітнити інтер’єр, зверніть увагу на пофарбовані моделі.

Загляньте до каталогу нашого магазину. Тут ви знайдете тверді, напівм’які та м’які стільці, різної висоти, які підійдуть для оформлення квартири, домівки, бару, офісу, кафе чи бару. Ви завжди можете купити стільці у комплекті чи підібрати схожі за дизайном та оздобленням. У першому випадку ви отримаєте лаконічний, класичний інтер’єр, а у другому – більш сучасний, трохи легковажний. Ми є офіційними представниками багатьох меблевих фабрик, тож пропонуємо демократичні ціни та вигідні умови співпраці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.