Новини

Провалля під залізничною колією на Буковині: роботи триватимуть ще щонайменше 10 годин

Відновлювальні роботи на залізничному перегоні Новоселиця – Мамалига в Чернівецькій області триватимуть ще щонайменше десять годин.

Про це компанія Укрзалізниця повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

“У результаті вчорашнього провалу в земляному полотні під залізницею в районі карстових печер на перегоні Новоселиця – Мамалига (Чернівецька область) відновлювальні роботи триватимуть ще щонайменше 10 годин”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сталося складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною 6 метрів, тож сюди потрібно засипати великий об’єм землі та гравію.

“У зв’язку з цим Укрзалізниця вимушена доставляти пасажирів поїзда № 117 Київ — Чернівці від ст. Мамалига (62 км до кінцевої станції) автомобільним транспортом Львівської залізниці”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що поїзд № 118 Чернівці — Київ відправленням з Чернівців о 19:46 вирушить зміненим маршрутом через Заліщики та Тернопіль. З маршруту будуть виключені зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам’янець-Подільський, Дунаївці та Гречани — пасажирів із цих станцій буде забрано окремим рейсом згідно з графіком.

“Орієнтовний час затримки прибуття до Києва через об’їзний маршрут та причеплення додаткових вагонів з напрямку Кам’янця-Подільського по ст. Хмельницький становитиме близько 2 годин”, – повідомили в УЗ.

“Укрзалізниця перепрошує за вимушену затримку і робить усе можливе для безпечного та якомога більш вчасного довезення пасажирів за форсмажорних умов”, – йдеться у повідомленні.

Провалля під колією на Буковині: що відомо

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області через підмив грунту стався провал у земляному полотні в районі карстових печер на залізничному перегоні “Новоселиця – Мамалига”. У зв’язку з цим змінено маршрут потяга “Чернівці–Київ”.

Сьогодні вранці потяг “Київ–Чернівці” застряг на станції “Мамалига” через зсув грунту. Пасажирів потяга автобусами довезли до Новоселиці, звідки їх пообіцяли довезти до Чернівців потягом.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.