Новини

Секс-стоп-10: про що не можна говорити у ліжку з чоловіком

Чоловіче его крихке, як мильна бульбашка і якщо воно лопається від усвідомлення того, що жінка краще водить машину або домагається великих успіхів у кар’єрі, то уяви, що з ним станеться, якщо сказати щось не те в ліжку.

Ось найстрашніші і найнеприємніші теми і фрази, які тільки можна знайти. Чи варто говорити про це з чоловіком після сексу? Тільки якщо хочеш, щоб він став у вас останнім, пише журнал Ліза.

Стоп-5: жахливі теми для розмови в ліжку

Питання, що стосуються сексу, не дають нам спокою. Якщо не хочеш однією фразою перекреслити місяці ваших відносин, дізнайся, про що не варто говорити в ліжку з чоловіком.

Критикувати його дії

Конструктивна критика корисна, але не завжди доречна. Впевнена, що коханому буде приємно почути зауваження під час сексуальних пестощів? Це не означає, що треба мовчати, коли тобі неприємно чи боляче. Поясни чоловікові, в чому справа, але без докорів і нотацій. Обговорення промахів партнера краще залишити на потім. Така розмова повинна проходити за межами спальні.

Приводити в приклад інших чоловіків

Навіть впевненого в собі чоловіка порівняння з колишнім може збентежити. Особливо якщо зауваження робляться в стилі: “А ось Сергій вмів так…”. Ні один мачо не хоче змагатися з бойфрендом з твого минулого і, тим більше, терпіти незриму присутність третього в ліжку.

Обговорювати розмір його гідності

Розмір чоловічого члена – одна з найбільш актуальних тем для представників сильної половини людства. Тобі ніколи не пробачать питання з розряду: “І це все?”. Не роби поспішних висновків. Дозволь коханцеві проявити себе у всій красі. Коментувати розмір, форму та інші характеристики його гідності краще тільки в позитивному ключі. Якщо не можеш зробити комплімент – промовчи.

Багато базікати

Коли чоловік збуджений, йому зовсім не хочеться слухати твої розповіді про шопінг із подругами або обговорювати похід в ресторан в майбутні вихідні. Надмірна балакучість не лише дратує, але і збиває з романтичного настрою. Якщо ти не хочеш, щоб секс з цим партнером став останнім, краще притримай язика за зубами. Обмінятися емоціями і подіями дня можна в кафе або на кухні. Зайві розмови під час сексу заважають обом коханцям.

Будувати плани

Питання в дусі “А давай одружимося?” або заяви про те, що ти вже придумала імена ваших майбутніх дітей, недоречні під час статевої близькості. Так, в пориві пристрасті чоловік готовий наобіцяти тобі золоті гори. А на наступний ранок його і слід прохолоне. Не піднімай тему шлюбу під час сексу, особливо якщо з партнером ви зустрічаєтеся не так давно.

Стоп-5: невідповідні фрази для розмови

Є також кілька фраз, які варто приберегти для внутрішнього монологу, а не для розмови з хлопцем. Чоловіче его – крихке, як мильна булька, нагадуємо.

“Ой, а ти вже все?”

Можна натякнути трохи менш тонко, запропонувати продовжити прелюдію, але тільки не говорити прямо і в лоб. Ця фраза може буквально порвати на шматки ніжне его і впевненість у собі будь-якого чоловіка і тоді вийде дуже неприємна ситуація.

“Який маленький!”

По-перше, коментувати геніталії – це негарно. А по-друге, чоловік не вибирав народитися з певною довжиною, і стібати його за те, що програв генетичну лотерею – так собі подвиг, не по-лицарськи.

“Ну, буває зі всіма”

Наша психіка допомагає заспокоїтися після невдачі, якщо такого ж результату досяг хтось ще. Але це не стосується сексу. Чоловік не заспокоїться від новини про те, що “програють” у ліжку ще мільйони інших чоловіків по всьому світу.

“А от мій колишній!..”

Не треба. Просто не треба.

“А скільки дівчат у тебе було до мене?”

Краще не ставити запитань, якщо не хочеш знати відповіді на них.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.