Новини

“Вирішив розказати, як усе було”: ексчоловік блогерки Саші Пустовіт представив свою версію розлучення

Ексчоловік блогерки Саші Пустовіт – Ігор повідомив свою версію скандального розлучення. Він перепросив у своїх дітей за те, що розповість, “як усе було насправді”.

На своїй сторінці в Instagram Ігор Пустовіт опублікував допис, у якому звернувся до своїх синів. Чоловік написав, що його дружина “опустила тата на дно своїми легендами”. Він звинуватив Машу Єфросиніну в тому, що їй важливі тільки рейтинги, але не проблеми людей.

Нагадаємо, 14 вересня в мережі вийшло резонансне інтерв’ю Саші Пустовіт (відомої також як Саші Бо) Маші Єфросиніній. Блогерка звинуватила свого чоловіка в аб’юзивних стосунках та розповіла, що приховувала за бездоганною картинкою в Instagram.

Ігор Пустовіт також вирішив дати інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну та розповісти свою версію подій.

“Найголовнішу проблему вони, на жаль, з нею так і не обговорили, а просто заходились переконувати усіх в тому, що ваш тато – монстр. І це, якоюсь мірою, мабуть, правда…” – написав Ігор Пустовіт.

Блогер додав, що його в мережі принижують та ображають. Тож він дав інтерв’ю у відповідь, де розповів, як все “було насправді”. Ігор підкреслив, що йому було важко піти на такий крок. Але так він нібито “допоможе не лише синам і Саші, але й сім’ям України”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.