Новини

Зодіакальний рейтинг зрадниць серед жінок: хто схильний до невірності

Звичайно, не можна цілком і повністю покладатися тільки на знак Зодіаку, проте астрологи відзначають, що жінки, народжені під певними знаками, схильні до зрад.

Представниці прекрасної статі, народжені під знаком Козерога, стоять на шостому місці рейтингу зрадниць, інформує Ukr.Media.

Вони не можуть похвалитися своєю вірністю. Поруч з чоловіком вони будуть перебувати рівно до того моменту, поки їх все влаштовує.

Фінансове благополуччя, стабільність, вірність з боку чоловіка, достатня кількість уваги цілком можуть утримати жінку-Козерога.

Якщо у якусь мить не стане одного з цих пунктів, то вони почнуть шукати іншого чоловіка.

Крім того, жінки-Козероги відрізняються своєю меркантильністю і для них вважається нормою одружитися з товстим гаманцем. В деякій мірі їх самих це коробить, і тому вони вибирають чоловіка дуже ретельно.

На п’ятому місці стоять жінки-Тельці. Вони неймовірно самолюбні і їм подобається, коли чоловіки волочаться за ними. Поки в очах свого чоловіка вони будуть бачити закоханість в себе, то вони будуть зберігати вірність. Однак як тільки почуття почне гаснути, так вони стануть відволікатися на інших чоловіків.

Тельці ніколи не стануть пов’язувати своє життя з забезпеченими, але нудними чоловіками. Їм потрібно відчувати нові емоції і почуття, щоб життя було цікавим і яскравим. Для того, щоб утримати представницю цього знака Зодіаку, потрібно постійно підтримувати її інтерес. Звичайно, ще можна зіграти на ревнощах Тельця, але можуть бути небажані наслідки, адже вони неймовірно ревниві.

Четвертими йдуть жінки-Риби. Представниці цього знака Зодіаку не будуть зраджувати у звичному розумінні, але у флірті і заграванні вони собі відмовляти не стануть. Часто зраджують вони тоді, коли не відчувають впевненості у своєму партнері. Крім того, від природи Риби однолюби, але від забороненого плоду відмовитися не в силах.

До речі, зраджують Риби дуже недбало і не вміють брехати і приховувати. Їх партнер дуже швидко дізнається про те, що він став володарем гіллястих рогів. Особливо уважні чоловіки зрозуміють, що причиною зради стали вони самі — просто потрібно було звертати на представницю даного знака Зодіаку більше уваги і присвячувати їй більше часу.

Відкриває трійку лідерів представниця знака Терезів. Від природи жінки цього знака неймовірно емоційні, ревниві і схильні до зрад.

Зазвичай, вони не вважають, що зрада — це проблема. Принаймні поки їх партнер про це не дізнався. Найчастіше зраджують вони до тих пір, поки не вступлять в шлюб.

Вони не спеціально шукають собі нового обранця, а просто неймовірно ласі на лестощі і компліменти. І якщо їм їх не вистачає від обранця, то вони починають шукати на стороні. Не варто пропонувати Терезам роз’їхатися на деякий час, щоб перевірити почуття, адже представниця цього знака не стане втрачати час. Від зради жінку-Терези зупинить тільки поява дітей, увага і любов чоловіка, постійний контроль.

На другому місці стоять жінки-Скорпіони. Зазвичай, вони дуже красиві, харизматичні, впевнені в собі і емоційні, але їх зради неможливо пояснити з боку логіки.

Представниці цього знака не стануть обманювати своїх партнерів, але іноді саме таким чином вони перевіряють відносини на міцність. Жінки, народжені під цим знаком, постійно відчувають нестачу гостроти почуття.

На почесному першому місці стоять жінки-Близнята. Представницям цього знака Зодіаку може просто набриднути любов. Вони непередбачувані і здатні зрадити на будь-якій стадії відносин. Крім того, жінок цього знака Зодіаку не зупинить навіть багаторічний шлюб і наявність дітей.

Складається враження, що жінки-Близнята прагнуть володіти всіма чоловіками відразу. Кинуті Близнята ридають горючими сльозами, мстять і намагаються повернути свого чоловіка, щоб кинути його потім самим. Крім того, Близнята можуть спокійно брехати на будь-які теми і вважати, що чинять нормально.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.