Новини

Чернівчани краще сприймають діяльність Зеленського, ніж Клічука чи Осачука – опитування

У Чернівцях 49% мешканців міста схвалюють діяльність президента України Володимира Зеленського.

Відповідна інформація оприлюднена у результатах Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту, проведеного разом із Соціологічною групою “Рейтинг”.

Згідно з результатами опитування, 9% опитаних відповіли, що цілком схвалюють діяльність президента, а 40% – “швидше схвалюють”.

При цьому 28% чернівчан вказали, що “швидше не схвалюють” діяльність президента, а 16% – зовсім не схвалюють.

Водночас лише 28% опитаних мешканців Чернівців підтримують діяльність українського парламенту, а 63% чернівчан не схвалюють цю роботу.

28% чернівчан також підтримують діяльність українського уряду, а 62% – не схвалюють роботу Кабінету міністрів України.

Як чернівчани ставляться до роботи місцевих органів влади

41% опитаних мешканців Чернівців повідомили, що схвалюють діяльність міського голови. При цьому 30% “швидше не схвалюють”, а 15% жителів повідомили, що зовсім не підтримують роботу міського голови.

Разом з тим, у голови ОДА значно нижчий рівень підтримки серед чернівчан. Лише 2% чернівчан “цілком схвалює” діяльність губернатора, а 30% відповіли, що “швидше схвалюють” його роботу. 51% опитаних мешканців міста не підтримують роботу посадовця.

Схожий рівень підтримки й антипатії чернівчан і в голови обласної ради. Так, його діяльність схвалюють 32% мешканців Чернівців, а 50% мешканців несхвально відгукнулись про його роботу.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.