Новини

Буковинців попередили про сальмонелу, виявлену в польських крилах індички

Буковинців попередили про небезпеку, виявлену в крилах індички, виготовлених у Польщі.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, до управління надійшло повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів. Зазначається, що виявлено сальмонелу в крилах індички (виробник: Indyk-Slask Sp. Zo.o, Wolnoscs 21, 42-672, Poland, PL 24130501 WE).

“Разом з тим, відповідно до вищевказаних повідомлень RASFF із даної продукції м’яса птиці було виготовлено м’ясо механічного обвалювання, код УКТЗЕД 0207 (відправник: ZPM “Rasko” R. Skorzycki J. Skorzycki sp.j.; вантажоотримувач : Alma Meat sp.zo.o., Poland), що експортувалося до України у кількості 4020 кг (отримувач: ТОВ “Сельміт”, вул. Феросплавна, 38 м. Запоріжжя, 69035 та холодильний склад “ФРОСТ 4″ вул. Автопаркова 7, м. Дніпро, 49127)”, – йдеться у повідомленні.

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

“Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.: (0372) 558377, 553509 або звертайтесь до територіальних управлінь”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.