Новини

Холостячка 2021: офіціант з Чернівців продовжить боротьбу за серце Огнєвіч у другому випуску

Вчора закінчилася перша Церемонія троянд 2 сезону проєкту “Холостячка”. Продовжить боротьбу за серце Злати Огнєвіч і чернівчанин Вінченцо Дулепа.

Яким був вибір Холостячки і хто отримав заповітну бутоньєрку, повідомляє СТБ.

“Хоча Вінченцо і перервав спілкування Злати з іншим учасником, Холостячка оцінила, що чоловік не чекає зручного моменту, а використовує будь-який шанс. За свою рішучість Вінченцо також отримав бутоньєрку”, – йдеться у повідомленні.

Також отримали бутоньєрку від Злати Огнєвіч такі учасники:

Хто такий Вінченцо Дулепа:

Вік: 31 рік

Місто: Лондон

Сім’я: Вінченцо — пізня, четверта дитина свого батька, у якого було п’ять шлюбів. Батько мріяв дати ім’я “Вінченцо” на честь засновника компанії Феррарі ще старшим братам, однак попередні дружини не погоджувалися. І лише п’ята дружина дала добро. Батьки Вінченцо — дрібні підприємці. Батько давно помер, а з матір’ю він спілкується раз у два тижні. Справжнє ім’я Вінченцо – Веніамін.

Робота: Вінченцо — простий хлопець із Чернівців, який працював офіціантом. Чотири роки тому перебрався в Лондон без зв’язків і знання мови. Працював на будівництві, баристою, офіціантом у ресторані української кухні, поки не познайомився з іншим офіціантом з України — Артуром. Хлопці запартнерились і відкрили в Лондоні свій перший ресторан української кухні на 250 посадкових місць. Протягом року — ще один — уже в центрі британської столиці. Наразі розвивають також меблевий бізнес у Києві.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.