Новини

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 18-19 вересня

Цими днями нам вдасться зрозуміти, які помилки або досягнення були здійснені в попередній час і до чого бажано прагнути в доступному для огляду майбутньому: почавши діяти вже зараз, можна в найшвидшому часі досягти серйозних — позитивних — результатів.

Кому пощастить в такий перспективний час — 18 і 19 вересня?

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнятам зірки наполегливо рекомендують провести час із близькими, які давно скаржаться на те, що представники знака приділяють їм мало уваги. Можна всім разом виїхати на пікнік або, якщо мінлива осіння погода не дозволить, зібратися вдома і влаштувати сімейні посиденьки. Щоправда, алкоголем під час цього заходу краще не зловживати, але від грогу або глінтвейну відмовлятися не варто. Розмови в такому “супроводі” виявляться настільки душевними, що Близнята ще довго будуть з приємністю про них згадувати.

Рак (22.06 – 22.07)

Ракам випаде унікальний шанс професійної властивості: схоже, що з усієї кількості наявних у них в офісі співробітників, саме їх начальство вирішило призначити на високу — і гідну заздрості — посаду, яка нещодавно звільнилася, про що і повідомить представникам знака, незважаючи на вихідні. Проте, саме призначення — це ще не все, оскільки їм доведеться докласти максимум зусиль, щоб довести: їх обрали невипадково, і вони гідні як нового робочого місця, так і солідної зарплати. Вільні дні — гарний час для вироблення відповідної тактики і стратегії.

Терези (24.09 – 23.10)

Терезам зірки наполегливо рекомендують вирішувати важливі фінансові питання. Щоправда, якщо врахувати той факт, що йдеться про вихідні, стане зрозуміло, що підписання важливих договорів, укладання угод і відкриття банківських рахунків і депозитів потрібно перенести на початок робочого тижня. Але запланувати і підготувати ці заходи, ретельно прорахувавши всі фактори, їм ніщо не завадить. Як, втім, і покупку лотерейного квитка, що теж можна — і треба — зробити в цей час: в крайньому разі вони втратять лише гроші, витрачені на нього, але велика ймовірність і виграшу.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.