Новини

Названо вісім фактів про жіночий оргазм, які можуть здивувати

Хтось вважає, що знає про жіночий оргазм майже все, а інші впевнені, що це одна з найбільш загадкових сторін сексуального життя.

Британські експерти вирішли назвати несподівані факти про оргазм.

Перший з них – це те, що з віком оргазм стає кращим. Кількість занять сексом в міру старіння людини знижується, але вік не говорить про їхню якість. З роками досягти оргазму стає простіше. Статистика показує, що 61% дівчат від 18 до 24 років відчували оргазм під час останнього заняття сексом, при цьому в групі жінок старше 30 їх вже 65%, а в групі жінок від 40 до 55 – більше 70%.

Другий – презервативи не впливають на якість оргазму. Прийнято вважати, що презервативи негативно впливають на якість оргазму, але це не так. Жінки однаково гостро відчувають оргазм, коли чоловік використовує презерватив і коли не використовує.

Третій факт – оргазми є болезаспокійливим. Думка про те, що секс здатен вилікувати головний біль, має під собою наукове підгрунтя. Дослідники з’ясували, що оргазм полегшує будь-який біль, включаючи артрит, післяопераційні ускладнення.

Четвертий – множинні види сексуальної активності полегшують оргазм. Для жінки значно простіше відчути оргазм, якщо вона бере участь одночасно в кількох видах сексуальної активності. Наприклад, при поєднанні вагінального і орального сексу.

П’ятий – пошуки точки G дозволяють полегшити досягнення оргазму. Далеко не всі фахівці згодні з існуванням точки G, але деякі вчені вважають, що це район жіночих геніталій, який містить безліч нервових закінчень.

Шостий несподіваний факт це те, що впевненість в собі впливає на якість оргазму. Дослідники з Університету Індіани довели, що від впевненості жінки в ліжку залежить і якість її оргазму. І чим більше комплексів відчувають представниці прекрасної статі з приводу свого зовнішнього вигляду, тим більше проблем з оргазмом їх очікує.

Сьомий факт – для деяких жінок досягнення оргазму може вимагати більше часу. Статистика показує, що деяким жінкам для досягнення оргазму потрібно на 20 хвилин більше, ніж чоловікам. І якщо це саме ваш випадок, то вам треба навчити партнера трохи пригальмовувати в ліжку.

Восьмий факт – чоловіки все ще не розуміють жінок. 85% представників сильної статі вважали, що їх партнерки відчували оргазм під час останнього сексу. У реальності – це сталося лише у 64% жінок.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.