Новини

Аваков показав відео, де Арестович називає АТО «великим курортом для хлопчиків»

Радник з інформаційної політики української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович заявляє, що АТО – це ”великий курорт для хлопчиків”.

Відео заяви Арестовича опублікував у Facebook екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Навколо АТО існує величезний міф і кількість міфів про те, що наші хлопці страждають, гинуть… АТО – це великий курорт, такий для хлопчиків. Великий піонер-табір. Там свято непослуху. Вони вириваються від дружин, від дітей і від тещ туди. Смажать м`ясо і живуть, як годиться українському козаку в степу. Дме вітер, там абсолютна свобода. Думки прості, ясні, усвідомлення просте, ясне. У тебе стріляють, ти стріляєш, – ти герой як би. Тебе всі люблять, поважають, і не треба витирати соплі дітям і розбиратися з похиленим парканом будинку. І я не бачив там жодної страждаючої людини. Я бачив там серед солдатів і офіцерів тільки людей, яким в кайф те, що відбувається”, – сказав Арестович.

У свою чергу, Аваков уточнив, що його товариш і військовий надіслав йому ”цей рідкісної гидоти” ролик Арестовича.

”Я рідко, особливо останнім часом, даю поради тим, хто їх не просить, але.. в цьому випадку хочу порадити: шановний Офісе президента, навіть якщо ніхто з вас не віруючий – зберіть пальця в знамення – перехрестіть хворобливого, потім себе і пошліть цього персонажа .. подалі. Не підставляйте країну і президента!”- прокоментував Аваков.

”Фантазії Арестовича – від перейменування України в Русь – Україну або сьогоднішня гидота про АТО і війну, яка вилізла, як і багато інших перлів -це ж на Вас, панове лягає! Я думаю, ці слова самозакоханого пустоцвіту побачать в кожному будинку учасника АТО.. і шкода, якщо побачать в будинку загиблих бійців.. Мерзотник, зі смішком розповідає між іншим про загибель на війні наших солдатів… Люди дадуть цьому оцінку. А от чи може такий персонаж представляти Україну в різних офісах та організаціях – питання не до суспільства. Упевнений, що реакція керівників країни після перегляду цього ролика, буде негайною”, – підсумував Аваков.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.