Новини

Ремонт скандального кільця у Хотині: замовник усунув порушення, виявлені Антимонопольним комітетом

Замовник капітального ремонту дорожнього кільця при в’їзді до Хотина Чернівецької області усунув порушення, на які вказав Антимонопольний комітет України у своєму рішенні минулого тижня.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті держзакупівель ProZorro, пише molbuk.ua

Зазначається, що замовник скасував своє рішення про відхилення тендерної пропозиції фірми “Акелік Груп” і рішення про визначення фірми “Енергетично-дорожнє будівництво” переможцем на підставі рішення АМКУ.

Таким чином тендерна процедура наразі повернулась до етапу відбору переможця торгів. Участь у тендері беруть такі фірми: “Енергетично-дорожнє будівництво” та “Акелік Груп”.

Ремонт кільцевої розв’язки перед в’їздом до Хотина: що відомо

Раніше голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук заявив, що кільце біля Хотина капітально відремонтують до відзначення 400-річчя Хотинської битви, яке відзначатимуть на початку жовтня 2021 року.

Як відомо, частину дороги перед в’їздом на територію міста Хотина почали ремонтувати восени минулого року. Наразі ремонтні роботи на цьому об’єкті призупинені.

Народний депутат від партії “Слуга народу” Валерій Божик звернувся до правоохоронних органів через ситуацію із ремонтом кільця.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет України скасував рішення тендеру щодо завершення робіт з капітального ремонту кільця на в’їзді до Хотина Чернівецької області, залишивши переможцем торгів фірму, яка розпочала й не завершила ці ремонтні роботи.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.