Новини

“Холостячка” з Чернівців знялася у новому телесеріалі

Учасниця шоу “Холостяк” Надін Медведчук знялася у новій костюмованій драмі на телеканалі СТБ ― “Кава з кардамоном”. Дівчина зіграла світську левицю XIX століття, примірявши розкішну сукню.

Про це йдеться на сайті телеканалу СТБ.

Разом з учасником 1 сезону романтичного реаліті “Холостячка” ― Андрієм Шатирком ― Надін Медведчук стали акторами серіалу. Блогери зіграли польського шляхтича і світську пані.

“Участь у зйомках серіалу “Кава з кардамоном” ― не перший мій акторський досвід. Раніше мене запрошували на знімальний майданчик “Кріпосної”, грала у фільмі “Тіні незабутих предків”, ― розповідає Надін. ― Була дуже рада запрошенню від СТБ приєднатися до зйомок нової костюмованої драми. У мене неймовірно красива сукня, прикраси, зачіска. Дівчата створили дивовижний образ світської дами XIX століття. Захоплююся рівнем і розвитком українських серіалів!”

Телеканал СТБ і Solar Media Entertainment за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Українського культурного фонду продовжують роботу над новою костюмованою драмою “Кава з кардамоном”. Це драматична історія забороненого кохання юної дівчини Анни до дорослого одруженого польського шляхтича Адама, яка розгортається у Львові в XIX столітті, за часів “Весни народів”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.