Новини

У виконкомі Чернівців придумали, як повернути борги тепловиків за розподіл газу

Виконком Чернівецької міської ради ухавлив рішення про надання дозволу комунальному підприємству “Чернівцітеплокомуненерго” спрямувати понад 20,2 млн грн на погашення боргів за розподіл газу. Ці кошти передбачалися на співфінансування проєкту з модернізації системи теплопостачання.

Відповідне рішення виконавчий комітет ухвалив сьогодні на черговому засіданні, повідомив на своїй сторінці у Facebook член виконкому Сергій Андрущак.

За його словами, що через те, що ці гроші спрямовані на погашення боргів, заплановані роботи проєкту не будуть виконані.

“Щоб чернівчани були з теплом, КП “Чернівцітплокомуненерго” дозволили понад 20,2 мільйона гривень, які передбачалися у цьому році на співфінансування проекту з модернізації системи теплопостачання, спрямувати на погашення боргів за розподіл газу. Неприємно, що заплановані у цьому році роботи по проекту виконані не будуть. Впевнений, що новий керівник підприємства зможе вже в наступному році втрачені темпи надолужити і чернівчани отримають замінені ділянки теплотрас, модернізовані котельні та ІТП біля будинків!, – йдеться у дописі.

Борги теплоковиків за розподіл газу: що відомо

Раніше повідомлялося, що заборгованість “Чернівцітеплокомуненерго” перед “Чернівцігазом” за розподіл газу зросла до 41 мільйона гривень.

Керівник “Чернівцітеплокомуненерго” повідомив, що не бачить причин для зриву опалювального сезону в Чернівцях.

Він очікує, що борги за розподіл газу будуть погашені за рахунок дотацій з міськради.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.