Новини

У Єгипті відкривають для туристів два нових міста

Місто Аль-Галяля розташоване на півночі приблизно за 100 км від Каїра ближче до Червоного моря, а Аль-Аламін – на узбережжі Середземного моря недалеко від Александрії.

Два нових туристичних міста з’являться в Єгипті протягом найближчих місяців. Про це повідомив міністр туризму і старожитностей Єгипту Халед аль-Анані в інтерв’ю газеті Известия, оприлюдненому в понеділок, 13 вересня.

“Протягом найближчих кількох місяців ми плануємо відкрити два абсолютно нових туристичних міста. Одне місто буде на півночі приблизно за 100 км від Каїра ближче до Червоного моря. Воно називається Аль-Галяля. Там є марина (обладнана гавань) для різних яхт. Через кілька місяців відкриємо нове місто на узбережжі Середземного моря недалеко від Александрії, називається Аль-Аламін”, – розповів Халед аль-Анані.

Він зазначив, що влада Єгипту працює над тим, щоб зв’язати всі туристичні зони та міста різними способами: дешевими авіалініями, льотними програмами, швидкісними дорогами, залізницями.

Міністр висловив упевненість, що найближчим часом вартість авіаквитків у країну не зміниться, наголосивши, що влада Єгипту продовжує надавати підтримку авіакомпаніям з інших держав.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.