Новини

Вибух у Чернівцях: стало відомо, куди перевели пацієнтів лікарні та в якому вони стані

У Чернівецькій ОДА розповіли, як почуваються та де знаходяться пацієнти Чернівецької міської лікарні №1, в якій сьогодні, 25 лютого, сталася пожежа.

Про це повідомила заступниця голови ОДА Наталія Гусак, пише molbuk.ua

Вона зазначила, що окрім загиблого пацієнта та та того, який перебуває у реанімації з сильними опіками, двоє інших людей, які перебували у палаті на момент вибуху, почувають себе нормально.

“Вони знаходяться в міській лікарні №1, переведені на інші ліжка. Одну людину ми перегоспіталізували до міської лікарні №4, двоє людей – до міської лікарні №3. Інших троє людей, які у найважчому стані, перегоспіталізовані до обласної клінічної лікарні”, – зазначила посадовиця.

Дехто з пацієнтів уже виписався.

“Також у нас є люди, які поступово виписуються. Їхній стан це дозволяє, лікарі їх подивилися. Вони могли бути виписані ще в п’ятницю, але очікували, як минуть вихідні. Наразі їх поступово виписують, телефонують родичам. Таких двоє людей наразі вже покинули лікарню”, – інформувала Н. Гусак.

Частина пацієнтів залишили в цій же лікарні, чиновники запевняють, що їм нічого не загрожує.

“У нас є блок пацієнтів, які будуть залишатися у лікарні №1. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, окрім СOVID-19. Вся необхідна медична допомога їм надається в повному обсязі”, – запевнила Наталія Гусак.

Нагадаємо, у Чернівецькій міській лікарні №1, що на вулиці Рівненській, сталася пожежа, внаслідок якої загинув один пацієнт медзакладу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.