Новини

Жінка отримала 500 запрошень на побачення за 24 години: цікавий лайфхак

28-річна мешканка Ямайки Філіппа Вілсон втомилася від популярних додатків знайомств, тому придумала власний спосіб знайти кохання. Жінка зробила в анкету в Google Forms, щоб одразу відсіяти кандидатів, які їй не підійдуть.

Метод виявився настільки успішним, що лише за одну добу “заявку” заповнили 504 людини, пише 24 канал.

Філіппу зацікавив вік потенційного кандидата, місце проживання (бажано Ямайка), посилання на сторінки в соцмережах. Дівчина одразу натякнула – якщо хлопець курить – “співбесіди” не буде. Були й досить цікаві запитання: “Що б ти хотів, щоб я знала про тебе, але поки про це не спитала?”

Дівчина опублікувала посилання на анкету у своєму твітері. Станом на зараз публікація набрала 7,5 тисяч лайків та майже 4 тисячі поширень. Утім, анкета вже неактивна.

“Що ж, я зрозуміла, що готова повернутися у світ побачень. Тому, якщо з вас хтось зацікавився, то переходьте за посиланням та розкажіть про себе”, – написала Філіппа.

Кумедно, але дівчина переглядала анкети понад 2 тижні. За цей час вона звузила кількість претендентів до 33 людей і написала їм у соціальних мережах. Зрештою залишилися лише 10 чоловіків, які дуже сподобалися Філіппі Вілсон.

“Я почуваю себе реально добре з тими людьми, яких я обрала. Але я досі пізнаю їх. Вони здаються дуже багатонадійними, але ще рано говорити про все, бо наразі вони поводять себе просто чудово”, – розповідає жінка.

Дівчина пояснила, чому обрала такий нестандартний спосіб знайти другу половинку. Її останні стосунки закінчилися ще в 2019 році. Після цього Філіппа взяла перерву на якийсь час, щоб зрозуміти, чого вона насправді хоче.

“В мене не було серйозного досвіду в стосунках. Я ніколи не відчувала, що в них мене цінують. Вона (перерва – Life 24) дала мені розуміння, що я хочу від себе і від навколишніх людей. Я зрозуміла, що готова до справжніх стосунків зовсім недавно, що свідомо шукаю любов, не намагаючись заповнити порожнечу в душі”, – пояснює Філіппа Вілсон.

Філіппа рекомендує цей метод іншим дівчатам, адже він реально допомагає знайти людину, з якою потенційно буде цікаво. А ще – економить багато часу!

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.