Новини

Жодного шансу: найбільш неприступні в шлюбі чоловіки за знаком Зодіаку

Астрологи переконані, що чотири знаки Зодіаку серед чоловіків, вступаючи в шлюб, повністю відмовляються від уваги інших жінок.

Рак

Для Рака сім’я завжди буде на першому місці. Він всього себе віддає стосункам. Тому вони займають перше місце в рейтингу найбільш неприступних у шлюбі чоловіків. Невідомо, що повинна зробити жінка, щоб одружений Рак звернув на неї увагу.

Скорпіон

Щоб пробити неприступну броню Скорпіона, жінкам доведеться лізти зі шкіри геть. І то далеко не факт, що вони підуть від дружини. А все тому що пристрасні Скорпіони в дружини вибирають собі таких же гарячих дівчат, щоб їх темперамент завжди збігався. І, зрозуміло, любовні втіхи на стороні в такому випадку їм не потрібні.

Лев

Леви взаємні до неможливості. Якщо ви будете вірні цьому чоловікові, то він відплатить вам тим же. Але якщо раптом він запідозрить вас у зраді, то є шанс, що він теж “піде наліво”, щоб потішити своє самолюбство. З цими чоловіками потрібно бути дуже обережними і не давати приводу для ревнощів. Інакше ви своїми ж руками підштовхнете його до цього необачного вчинку.

Діва

Дівам важливо знати, що вони привабливі. І якщо цих вільних чоловіків спокусити дуже легко, то одружених Дів пробити на зраду практично нереально. Якщо в їх стосунках з другою половинкою все гладко, то вам навіть намагатися не треба відвести його з сім’ї. Все одно нічого не вийде.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.