Новини

До Чернівців приїде сценарист “Телебачення Торонто” з стендап-концертом: коли та де виступить

18 вересня у Чернівцях виступить український стендапер, сценарист “Телебачення Торонто” Єгор Шатайло. Він приїде з годиною нового матеріалу, а відкриватиме його програму Владислав Капиця (виступатиме 15-20 хвилин на початку).

Чернівці стане другим із десяти міст, які охопить стендап тур Єгора “Тимчасові Незручності”, йдеться на сторінці у Facebook “Телебачення Торонто”.

Далі будуть Хмельницький, Луцьк, Львів, Рівне та інші міста. Детальніше про це – на сайті “Srakadupa”.

У Чернівцях артист виступить у будинку Естетики та Дозвілля на вулиці Шепетівській, 5.

Єгор Шатайло – український стендапер, який виступає з 2015 року. Він ніколи не грав у КВН, а серед улюблених коміків називає Стюарта Лі й Ханса Тейвена. Сам Єгор родом із Вінниці. У Київ переїхав з батьками, коли йому виповнилося 12 років. Зараз є резидентом “Підпільного Стендапу”, працює сценаристом “Телебачення Торонто” (періодично його залучають як співведучого), а також є сценаристом і ведучим шоу “Гомін Out” на “Радіо Промінь” (разом з Антоном Тимошенком і Сергієм Ліпко).

Андрій Кондратенко, головний сценарист “Телебачення Торонто”, називав Шатайла “одним із найкращих авторів” програми, а його стиль описував як “інтелектуальний, складний та абсурдний гумор” – це те, що його вирізняє.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.