Новини

У Дніпрі турист став заручником туалету

У Дніпрі турист вирішив скористатися громадським туалетом, але вийти з нього самостійно вже не зміг. Двері закладу заклинило.

Про те, що трапилось, у вівторок, 7 вересня, повідомив Telegram- канал Дніпро обласний.

Повідомляється, що подія відбулася в сквері Прибережний, який розташований на вулиці Набережна Перемоги. На території зони відпочинку встановлено сучасний туалет, обладнаний кнопкою виклику екстреної допомоги. Нею і довелося скористатися туристу.

“Турист з Одеси приїхав в Дніпро на екскурсію, зайшов в туалет, проте назад з нього вийти вже не зміг. Двері нової кабінки заклинило. У вбиральні хлопець просидів близько години, чекаючи на допомогу”, – сказано в повідомленні.

Допомогти хлопцю поспішили охоронці зони відпочинку, але звільнити того з туалету не змогли. їм довелося викликати слюсаря.

Як пізніше з’ясували ТСН, причиною такої ситуації став замок, який заклинило.

У міськраді заявили журналістам, що це перший подібний випадок за два роки експлуатації туалету. Там же зазначили, що туалет полагодили і той вже справно працює.

“Сумарно турист пробув в туалеті трохи більше ніж годину, проте ніяких претензій чи агресії з його боку не було”, – підкреслили в міськраді.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.