Новини

«У селі ніхто не може в це повірити»: з’явились деталі про загиблу в моторошній ДТП вагітну буковинку

У вагітної 29-річної жительки села Опришени на Буковині, яка померла внаслідок отриманих травм у жахливій ДТП 6 вересня, залишилися двоє дітей – 14-річна дівчинка та дворічний хлопчик.

Про це кореспондентці molbuk.ua у коментарі повідомив чоловік загиблої жінки Вадим Радукан.

“Я залишився з двома дітьми, одного ненародженого втратив. Вибачте, але мені важко говорити. Я досі не можу повірити в це. Без коментарів”, – каже чоловік.

Як повідомив староста села Опришени Микола Попович, загибла була доброю та чуйною людиною, а також хорошою господинею.

“Жінка родом із села Купка, але в Опришенах вона жила протягом трьох років. Її чоловік був за кордоном. Ми його повідомили про цю велику трагедію, коли він був там. У селі ніхто не може в це повірити, адже двоє діток залишилися без мами. Це невимовний біль для всіх”, – розповідає пан Микола.

Нагадаємо, що 6 вересня у Чернівецькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на трасі в межах села Тереблече, загинула 29-річна вагітна жінка.

За повідомленням прес-служби поліції, на автодорозі сполученням “Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече” зіткнулися два транспортних засоби: “Volkswagen” та “MAN”. У результаті автопригоди постраждали водій та пасажирка легковика. 29-річна жінка отримала травми, несумісні з життям, та померла в лікарні.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.