Новини

АМКУ скасував результати тендеру щодо ремонту скандального кільця поблизу Хотина

Антимонопольний комітет України скасував рішення тендеру щодо завершення робіт з капітального ремонту кільця на в’їзді до Хотина Чернівецької області, залишивши переможцем торгів фірму, яка розпочала й не завершила ці ремонтні роботи.

Про це йдеться у рішенні АМКУ від 6 вересня 2021 року, пише molbuk.ua

Зокрема, фірма “Акелік Груп”, яка раніше розпочала й не завершила ремонт кільцевої розв’язки при в’їзді до Хотина, звернулась до АМКУ з проханням скасувати рішення тендеру, який відбувся 3 серпня 2021 року, де переможцем закупівлі визнано ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво”.

У резолютивній частині рішення АМКУ йдеться, що адміністративна колегія комітету за підсумком розглянутої заяви постановила зобов’язати скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції фірми “Акелік Груп” та рішення про визначення фірми “Енергетично-дорожнє будівництво” переможцем торгів.

Ремонт кільцевої розв’язки перед в’їздом до Хотина: що відомо

Раніше голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук заявив, що кільце біля Хотина капітально відремонтують до відзначення 400-річчя Хотинської битви, яке відзначатимуть на початку жовтня 2021 року.

Як відомо, частину дороги перед в’їздом на територію міста Хотина почали ремонтувати восени минулого року. Наразі ремонтні роботи на цьому об’єкті призупинені.

Народний депутат від партії “Слуга народу” Валерій Божик звернувся до правоохоронних органів через ситуацію із ремонтом кільця.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.