Новини

П’яний і без прав: на Буковині водій взявся дискутувати з поліцейськими про закони

У Чернівцях позбавлений права керування та в стані сп’яніння чоловік зупинився, щоб подискутувати з патрульними.

Про це повідомляє пресслужба управління патрульної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

5 вересня, близько 23-ї години, патрульні вели розгляд справи про технічну несправність транспортного засобу, коли біля них зупинився водій Audi 100. 27-річний чоловік виявив бажання поспілкуватися з інспекторами й продемонструвати свої знання законодавства.

Під час діалогу, поліцейські помітили в пана явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння на місці та “надув” у драгер 1,23 проміле. До того ж з’ясувалося, що водій вже керував транспортним засобом в стані сп’яніння, за що позбавлений права керування на 10 років.

На водія автомобіля Audi 100 патрульні склали протокол згідно зі ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння), ч. 4 ст. 126 (Керування ТЗ особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Та під час оформлення відповідних адміністративних матеріалів, водій сів за кермо й продовжив рух, намагаючись втекти від патрульних. Спільними зусиллями двох екіпажів, чоловіка зупинили та вдруге за ніч склали вищезазначені адмінматеріали.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.