Новини

Екс-голова Чернівецької ОДА виграв суд у поліції: за що патрульні його оштрафували

Колишній голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк виграв суд проти співробітників управління патрульної поліції Буковини, які оформили адміністративний протокол щодо нього.

Як повідомив Ванзуряк у Facebook, його оштрафували через те, що він від’їхав убік на ділянці поблизу Хотина, яка перебувала на ремонті, щоби пропустити зустрічний автомобіль для уникнення ДТП.

За його словами, він повертався з Києва до Чернівців уночі 7 липня. Поблизу перехрестя з круговим рухом при в’їзді до Хотина він від’їхав за межі аварійної дороги, бо по зустрічній смузі рухався інший автомобіль, через що могла статися автопригода.

За словами Ванзуряка, співробітники патрульної поліції зупинили його й винесли постанову через порушення правил дорожнього руху.

Пізніше Роман звернувся до суду із проханням скасувати дію адміністративного протоколу та визнати його незаконним.

31 серпня Глибоцький районний суд ухвалив рішення, згідно з яким позов Романа Ванзуряка до поліцейського управління патрульної поліції Чернівецької області О. Гнатчука задоволено повністю.

Водночас у рішенні йдеться про визнання протиправним та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у зв’язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення в діях Романа Ванзуряка.

Також повідомляється, що рішення може бути оскаржене упродовж 10-ти днів з дня його проголошення.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.