Новини

Приховали гілками дерев: на Буковині знайшли схованку із контрабандними цигарками

У Чернівецькому районі, що на Буковині, прикордонники виявили схованку з сигаретами без марок акцизного податку України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, пише molbuk.ua

Напередодні вихідних, 3 вересня, прикордонники відділу “Мамалига” виявили доріжку слідів, яка вивела їх на схованку з сигаретами. Останню правопорушники облаштували серед чагарників на березі річки Прут.

Пакунки з тютюновими виробами правопорушники приховали під гілками листяних порід дерев. Вочевидь товар, в кількості 7900 пачок, контрабандисти готували для переміщення до сусідньої країни оскільки ящики з тютюном прикордонники знайшли на напрямку, де вже неодноразово доводилося позбавляти пачкарів їх товару.

Зазначимо, що прикордонники саме цього підрозділу вже не вперше виявляють схованки контрабандистів, які ті облаштовували на березі річки Прут, по середині якої проходить українсько-румунський кордон.

Щодо виявленого тютюну, а це майже 16 ящиків, то вони надалі будуть передані співробітникам ДФС. Відносно суми оцінки товару, то за попередньою інформацією вона сягає понад 350 тисяч гривень.

Ще понад 4 тисячі пачок сигарет, цими вихідними виявили прикордонники відділу “Красноїльськ”. З появою правоохоронців порушники покинули товар та вдалися до втечі. Сигарети доправлено до прикордонного підрозділу та очікують на передачу компетентним органам.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.