Новини

Безпечне таксі у Чернівцях: чому варто обирати SHARK ТАХІ?*

А ви встигаєте завжди бути в потрібному місті у потрібний час? Максимальна швидкість, оперативність та мобільність – найбажаніші можливості сучасної людини. Щоб легко змінювати локації, не запізнюватися на роботу чи в університет, вчасно приходити на свята, у великому місті потрібно пересуватися автомобілем, а піші прогулянки краще залишити для романтичних вечорів. Чи є у вас власне авто, чи немає, варто мати на приміті службу таксі, яка виручить вас у потрібні миті, – і на важливу подію підвезе, і речі допоможе перевезти, і товари додому доставить. Як обрати надійний трансфер, нам допомогли розібратися у https://shark-taxi.ua/mista/chernovcu.

Обираємо службу таксі

Сьогодні пропозицій з перевезення більше, аніж потрібно. Багато чоловіків, які мають власні транспортні засоби підпрацьовують приватними водіями. Звісно, інколи вони навіть пропонують дещо нижчі ціни на перевезення, ніж служби таксі. Та чи безпечні такі поїздки? Однозначно – ні, адже ви не отримуєте ніяких гарантій. Щоб бути певними в успішності майбутньої поїздки, варто переконатися у надійності компанії, що надаватиме вам послуги. Не слід обмежуватися лише рекомендаціями друзів і знайомих, варто краще вивчити ринок і порівняти пропозиції різних трансферів. На прикладі SHARK ТАХІ, ми розповімо, яким критеріям повинна відповідати надійна служба таксі.

1. Абсолютна безпека. Служби таксі, які дорожать своєю репутацію, гарантують максимально безпечну поїздку. Що це означає? Усі машини SHARK ТАХІ регулярно проходять технічні огляди, а до уваги береться не лише справність авто, а й його зовнішній вигляд та чистота в салоні. Так, у таких таксі ви не дихатимете запахом сигарет та важкими ароматизаторами. І що не менш важливо, у SHARK ТАХІ тільки тверезі водії.

2. Бездоганний сервіс. Ера неввічливих водіїв, шансону та нецензурної лексики в салоні, пилюки та незручностей давно минула. Кермувальники SHARK ТАХІ не порушують особисті кордони клієнтів. Що стосується облаштування салону, то і тут ця служба серед кращих – за попереднім запитом машину обладнають дитячим кріслом або бустером. І не хвилюйтеся, що вас не візьмуть із домашнім улюбленцем, ви спокійно можете подорожувати разом із ним.

3. Можливість вибору авто. Для максимального комфорту клієнтів SHARK ТАХІ пропонує різні типи машин – автомобілі економ-, стандарт-, комфорт- та бізнес-класів, мінівени, мікроавтобуси, вантажні таксі, евакуатори.

4. Логістичні послуги. SHARK ТАХІ пропонує доставку автомобілем, мотоциклом та пішки, а також надає кур’єрські послуги – водії закуповують необхідні товари та доставляють на вказану вами адресу.

5. Розумна вартість. Ціна на послуги цього таксі конкурентоспроможна та орієнтована на бюджет клієнта. Цьому сервісу ви платитимете тільки за тарифом, ніяких доплат за віддаленість чи нічний час здійснювати не потрібно. Вибравши опцію “Своя ціна”, ви можете самостійно встановити вартість поїздки. А для постійних клієнтів тут діє програма лояльності та бонусів.

6. Цілодобова підтримка. Не важливо о котрій годині вам потрібно їхати – вдосвіта, в “час пік” чи пізно вночі, SHARK ТАХІ працює 24/7.

7. Зручність замовлення. Ця служба таксі не має двадцять різних номерів телефону, на які неможливо додзвонитися. Вам треба мати лише один номер гарячої лінії або ж встановити фірмовий мобільний додаток. Замовити послугу через додаток SHARK дуже легко – потрібно легко авторизуватись, вказати маршрут, обрати тариф та спосіб оплати. За хвильку у вас з’явиться уся інформація про машину, час прибуття та тривалість поїздки.

Не витрачайте свій дорогоцінний час на непривітних таксистів та незручні умови перевезення. Подорожуйте комфортно у Чернівцях із SHARK ТАХІ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.