Новини

Вдарив кулаком у живіт: вчителя звільнили з роботи після звинувачень у побитті школяра

У Львові учень шостого класу школи № 92 заявив, що його вчитель підняв на нього руку, після звинувачень у побитті 70-річного вчителя Миколу Вихриста звільнили з роботи.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Про агресію педагога повідомила мама школяра Василиса Добрянська в соцмережі. За її словами, дитина розповіла, як учитель трудового навчання підняв на нього руку.

“Хочу розповісти про вчителя трудового навчання із 92 школи Миколу Андрійовича. Вчора син розповів, як він з ними поводиться. Неодноразово принижував їх, і ще сміє піднімати руку. То за шию хапає, то руки викручує, а вчора відвів за шию в підсобне приміщення і вдарив в живіт кулаком мого сина”, – написала вона.

Жінка заявила, що свідком інциденту став однокласник, який відчинив двері в це приміщення.

Директор школи №92 Михайло Глотало підтвердив інформацію про випадок, заявивши, що учні і раніше скаржилися на агресивну поведінку вчителя. Його попереджали про зміну поведінки, а після випадку з учнем шостого класу вирішили звільнити.

“Було десь потиснув руку, ще там щось. Я з ним порозмовляв, попереджав… Він ніби кулаком вчора вдарив у живіт. Але я той живіт дивився вчора – там ознак не було ніяких. Але я вчора йому [Миколі Вихристу] сказав, що треба звільнятися, якщо ви не можете себе стримати в нервах”, – розповів директор.

За словами директора, вчитель прийшов на роботу в січні 2021 року і написав заяву про звільнення через місяць.

Директор заявив, що раніше вчитель працював на курсах для водіїв, до цього – в професійно-технічному училищі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.