Новини

Клічук про чернівчанку, яка зчинила скандал у сесійній залі: «що вона хотіла, не зрозумів»

Міський голова Чернівців Роман Клічук повідомив, що йому невідомо, з якою метою до сесійної зали прийшла жінка, яка зчинила скандал і намагалась вдарити посадовця сьогодні на сесії міськради.

Про це Клічук повідомив сьогодні у коментарі журналістам, пише molbuk.ua

“Чесно кажучи, я не зрозумів, чого від мене хотіла ця мешканка. Але вона доволі часто буває у міській раді. Вона неодноразово приходила на зустріч зі мною. Вона навіть записалась на виступ з якогось питання, тому її пропустили у сесійну залу. Але що вона хотіла, я так і не зрозумів”, – сказав Клічук.

Водночас він прокоментував поведінку депутатів фракції “Народний контроль”, які, за його словами, намагалися сьогодні зірвати сесійне засідання в ратуші.

“А в “Народному контролі” зараз, як і в попередньому скликанні, деструктивна позиція. Вони ще відрізняються від інших тим, що ведуть себе нахабно, у них є ціль – зірвати роботу сесії. Але в їхніх діях нема конструктиву. Виключно – прояви хамства. Це, на жаль, бачать усі громадяни”, – сказав Клічук.

Посадовець додав, що наразі у міськраді є три фракції, які “роблять усе, щоб ми не приймали рішення”.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях невідома жінка влаштувала скандал у сесійній залі міськради, вигукуючи ненормативну лексику в бік міського голови та депутатів міської ради. Також вона намагалась вдарити мера Романа Клічука.

Поліція склала адмінпротокол на цю жінку.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.