Новини

Медведчуку продовжили домашній арешт

Проросійському політику і народному депутату від фракції ОПЗЖ Віктору Медведчуку, підозрюваному в державній зраді, продовжили цілодобовий домашній арешт. Запобіжний захід діятиме до 31 жовтня.

Таке рішення Печерський райсуд Києва прийняв 2 вересня. Тим самим він задовольнив клопотання прокуратури.

11 травня СБУ прийшла з обшуками в будинок і офіс Віктора Медведчука, однак самого його не застали. Медведчуку і його соратнику по партії Тарасу Козаку оголосили підозру за трьома епізодами державної зради і замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Криму. За даними СБУ, Тарас Козак переховується в Росії.

13 травня Печерський суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт до 9 липня. Згодом його продовжили до 7 вересня. Суд зобов’язав підозрюваного здати закордонні паспорти, носити електронний браслет і не спілкуватися з іншими фігурантами справи.

7 липня стало відомо, що Печерський районний суд Києва продовжив на пів року досудове розслідування у справі народних депутатів з ОПЗЖ Віктора Медведчука і Тараса Козака, яких підозрюють у держзраді. Розслідування триватиме до 11 листопада.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.