Новини

InstallPro – надійна компанія з продажу котлів у Чернівцях*

З приходом осені, як правило, ми починаємо відчувати похолодання і задумуємось про встановлення котла в будинку. Зараз на ринку досить багато пропозицій з продажу й встановлення котлів. Однак до вибору магазину потрібно підходити не менш відповідально, як до вибору котла, адже нерідко професійний авторитет та позитивні відгуки покупців – найкраща візитка магазину. Щоб не помилитися, купуючи обладнання, обирайте перевірених продавців. У Чернівцях одним із таких є магазин InstallPro. Тут ви знайдете котли, системи водоочистки й інше необхідне для дому обладнання, яке служитиме вам багато десятків років. InstallPro пропонує тільки оригінальну продукцію за доступною ціною для різних об’єктів.

Чому варто обрати котел саме у магазині InstallPro:

• Вибрана вами модель повністю відповідатиме умовам вашого помешкання, оскільки тут представлено варіанти для квартир, приватних будинків і котеджів.

• Кожен котел у InstallPro має усе сервісне забезпечення та оригінальні комплектуючі матеріали для оперативного реагування у випадку поломки.

• Магазин пропонує котли на будь-який гаманець. Серед асортименту InstallPro ви можете обрати і бюджетний варіант, і найсучасніші моделі із системами конденсації повітря.

• Усі системи обігріву оселі, представлені в магазині, прості в експлуатації.

• Магазин пропонує тільки безпечну сертифіковану техніку таких відомих брендів: Nova Florida, Italtherm, Metal-Fach.

• Усе обладнання, придбане у магазині InstallPro має гарантію.

• Сучасні моделі котлів спрямовані на швидке нагрівання приміщення з максимальною економію газу.

• У InstallPro ви можете не тільки придбати потрібний котел, а й отримати кваліфіковану консультацію щодо експлуатації обладнання.

• Магазин має власну монтажну команду із великим досвідом роботи, яка без проблем може встановити, відремонтувати, здійснити діагностику вашого котла й вирішити проблеми будь-якого рівня складності.

Крім того, InstallPro спеціалізується на встановленні систем водоочистки. Якісна й безпечна вода потрібна не лише для людини та її здоров’я, а й для відмінної роботи побутових приладів і кухонного обладнання. Адже досить часто причиною поломки пральних чи посудомийних машин, бойлерів, електричних чайників є неякісна вода. Щоб домашня техніка служила нам довго, про її стан слід дбати, очищуючи воду, необхідну для її роботи. Напевно, зважаючи на це, нерідко ми обираємо один фільтр і для себе, і для свого обладнання, хоч знаємо, що така вода нам не принесе ніякої користі, а тільки збереже життя наших побутових приладів. Щоб питна вада була не тільки чистою, а й поживною та багатою на мінерали, компанія InstallPro рекомендує встановлювати системи зворотного осмосу. Магазин працює тільки із перевіреними виробниками водоочисних систем, зокрема із BWT (Австрія) та Atlas (Італія).

Адреса: м.Чернівці, Калинівський Ринок, 13-Б
с. Магала, вул. Чернівецька, 2в/1
Т.: 099 200 01 30, 099 200 01 31, 099 200 01 37

Ми в соціальних мережах:
facebook – Installpro
https://www.instagram.com/installpro1/?hl=uk
http://installpro.ua/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.