Новини

Митника Недугу, який втік з місця смертельної ДТП на Буковині, досі не знайшли

Правоохоронці досі не встановили місцезнаходження співробітника Держмитслужби Вадима Недуги, який 16 серпня втік з місця смертельної дорожньо-транспортної пригоди в селі Припруття Чернівецької області.

Про це кореспонденту molbuk.ua у коментарі повідомила прес-секретарка Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому Катерина Герасімук.

“Наразі у цьому кримінальному провадженні жодній особі не повідомлено про підозру. Тривають експертизи, за результатами завершення яких та інших слідчих дій буде прийняте рішення щодо повідомлення особам про підозру. Якщо особи, якій повідомлено про підозру, на момент її оголошення немає за місцем проживання, тоді її можуть оголосити у розшук. Тобто, зараз нікого, згідно з чинним законодавством, не можуть оголосити у розшук”, – повідомила представниця ДБР.

Читайте також: Полюбляє випити за кермом: хто такий Вадим Недуга, який втік з місця смертельної ДТП на Буковині

Що відомо про смертельну ДТП у Припрутті

16 серпня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Припрутті поблизу Чернівців загинула Діана Чинчик. Їй був лише 21 рік.

Лікарі намагалися врятувати їй життя, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, під час надання допомоги буковинка померла.

Водій автомобіля Opel, співробітник Держмитслужби Вадим Недуга, який потрапив у цю автопригоду, втік з місця аварії.

“Наразі співробітники поліції Чернівецької області встановлюють місцезнаходження вказаного чоловіка”, – повідомила прес-служба ГУНП в області.

“Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце перебування Вадима Недуги – прохання терміново повідомити на спецлінію поліції 102”, – додали у поліції.

Водночас у Держмитслужбі Вадима Недугу відсторонили від виконання посадових обов’язків, пообіцявши “всебічно сприяти відповідним слідчим діям”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.