Новини

У Чернівцях представили нового начальника обласної поліції

У Чернівцях представили нового начальника Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області. Ним став Руслан Дударець.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Чернівецької обласної ради.

“Сьогодні, 1 вересня, у Чернівцях представили нового керівника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. Начальником став полковник поліції Дударець Руслан Миколайович. Представлення відбулося за участі голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка, керівників інших правоохоронних структур Буковини та представників місцевої влади”, – йдеться у повідомленні.

Руслан Дударець: що відомо про нового начальника ГУНП в Чернівецькій області

Народився Дударець Руслан Миколайович 13 серпня 1979 року у селі Селичівка Київської області.

У 2000-му році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, у 2009 році – магістратуру Академії управління МВС за спеціальністю правознавство, кандидат юридичних наук.

З 2015 до 2017 року – заступник начальника Головного слідчого управління – начальник управління Національної поліції України. З 2017 до 2021 року – заступник начальника Головного слідчого управління – начальник управління організації роботи та методичного забезпечення Національної поліції України.

Раніше повідомлялося, що у серпні попередній начальник ГУ Нацполіції у Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв пішов з посади.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.