Новини

Укралізниця анонсувала вдвічі дешевший проїзд: кого стосуються знижки

Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти (курсанти невійськових) закладів фахової передвищої та вищої освіти, як і минулими роками, мають змогу придбати квитки на поїзди Укрзалізниці зі знижкою 50 %.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці, пише molbuk.ua

Зазначається, що пільгові квитки для цих категорій пасажирів доступні впродовж усього навчального року. Подорожувати зі знижкою вони можуть у плацкартних вагонах, вагонах 2-го та 3-го класів усіх категорій поїздів та всіх вагонах регіональних поїздів у внутрішньому сполученні.

Половину вартості квитка ці пільгові категорії пасажирів сплачують і в приміському сполученні.

Придбати пільгові квитки студенти та учні професійної (професійно-технічної) освіти можуть у залізничних касах та на сайті Укрзалізниці.

Онлайн-послуга доступна з листопада 2014 року, відколи до Єдиної державної електронної бази Міністерства освіти і науки України внесли дані студентів та учнів професійно-технічних навчальних закладів. Для оформлення пільгового проїзду потрібно пред’явити студентський квиток або квиток учня денної (очної) форми навчання.

“Зауважимо, діти віком від 6 до 14 років сплачують 75% вартості проїзду дорослого пасажира під час проїзду у пасажирських вагонах Укрзалізниці всіх категорій у внутрішньому та приміському сполученнях. Укрзалізниця також нагадує пасажирам про можливість замовити групові поїздки, наприклад, для організованого відвідування екскурсій під час шкільних канікул”, – йдеться у повідомленні.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.