Новини

Чернівецька міськрада планує продати 6 машин зі свого автопарку

У Чернівцях міськрада планує виставити на продаж шість автомобілів із власного автопарку.

Як повідомляє прес-служба міської ради, про це в ефірі однієї з радіостанцій повідомив секретар виконавчого комітету міськради Сергій Добржанський.

Зокрема, посадовець сказав, що автопарк Чернівецької міської ради нараховує 25 автомобілів, 6 з яких планують виставити на публічні торги.

“Ми зараз проводимо процес оцінки автомобілів і будемо виставляти на публічний аукціон наші автомобілі. Так що закликаю усіх бути активними. Машини справді у хорошому стані”, – зазначив Сергій Добржанський.

Як додав секретар виконкому, процес скорочення автопарку міськради уже розпочали, адже він обходиться міському бюджету у серйозну копійку.

Окрім того, Сергій Добржанський розповів, що міський голова, всі заступники, секретар виконавчого комітету міської ради, секретарка міської ради відмовилися від використання службових машин, хоча вони за ними закріплені. Також він розповів, що був здивований тим, що у начальників окремих відділів, управлінь, департаментів, були машини, які привозили їх з дому на роботу, з роботи додому, в тому числі й у вечірній час.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.