Новини

У більшості дитсадків Чернівців немає вільних місць: дані управління освіти

У Чернівцях станом на 17 серпня більшість місць у дитсадках міста зайняті.

Про це свідчить інформація, опублікована на сайті управління освіти Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Складна ситуація з місцями у дитсадках у центрі міста. Зокрема, у обох дитсадках по вулиці О. Кобилянської – №7 та №12 – всі місця відсутні. Немає також взагалі місць у недавно відкритому закладі №54 по вулиці Вірменській, ДНЗ №29 по вул. Шептицького.

Натомість наявні у ДНЗ №1 по вулиці Т. Шевченка та ДНЗ №3 по вул. Руській.

Наявні місця лише для діток віком 3 рочки у ДНЗ №5 по вул. Щепкіна. Також для всіх вікових категорій є місця у ДНЗ №6 по вул. Главки. А от у ДНЗ №53 по вул. Дарвіна – жодного вільного.
У мікрорайону вулиць Буковинська, Герцена, Кармелюка наявні місця для діток віком 2, 3 роки у ДНЗ №3 та №22.

Мікрорайон вулиць бульвар Героїв Крут, Південно-Кільцева:

У ДНЗ №10 – місць взагалі нема, зате у ДНЗ №34 (вул. Пд-Кільцева) – на всі вікові категорії оголошений прийом.

Також приймуть діток від 2 до 5 рочків у дитсадках №35 (вул. Комарова), №45 (вул. Героїв Майдану), №52 (вул. Полєтаєва – тут немає лише місць для діток віком 4 рочки).

Наявні місця у групах для всіх діток у ДНЗ №8 (вул. Фізкультурна), №27 (вул. П. Орлика), №43 (вул. Небесної Сотні – тут окрім діток віком 5 років).

Водночас відсутні місця практично у всіх дитсадках у мікрорайоні Гравітон. Два єдиних садки, в яких відкритий прийом у кількох групах, – по вулиці В. Сосюри – №46 та №47.

У Садгорі є місця у ДНЗ №14 (вул. Б. Крижанівського). Також лише для трирічок є місця у ДНЗ №26 (пров. Надрічний) та НВК “Берегиня” (вул. Карбулицького).

У мікрорайоні Ленківці наявні місці у ДНЗ №2 (вул. Узбецька) та №51 (пров. О. Вільшини).

А от у мікрорайоні Роша вільних місць немає у жодному з 5 вказаних дитсадків.

Водночас в інформації зазначають, що про наявну кількість місць необхідно дізнаватись безпосередньо у директора дошкільного закладу, оскільки триває прийом документів для влаштування у дитсадки Чернівецької міської територіальної громади і дані щодня змінюються.

“Інформація про наявність (відсутність) місць буде оновлена станом на 01.09.2021 р. За додатковою інформацією звертайтесь в управління освіти Чернівецької міської ради за тел. 53-61-59”, – йдеться у повідомленні.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.