Новини

ДТП з потерпілими у Чернівцях: водій легковика врізався в мікроавтобус – фото

Внаслідок зіткнення легковика та мікроавтобуса травмувалися троє учасників автопригоди. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі Чернівецького районного управління поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Автопригода сталася сьогодні, 28 серпня, вночі на перехресті вулиць Винниченка та Комунальників обласного центру. Прибувши на місце аварії, слідчо оперативна група поліції з’ясувала, що 24-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” виїжджав з вулиці Комунальників і допустив зіткнення з мікроавтобусом “Ford Transit”, що рухався по вулиці Винниченка зі сторони Руської.

Під час ДТП травмувалися троє осіб. Водій легковика отримав закриту черепно-мозкову травму, а його 34-річний пасажир – перелом ключиці. Ще в одного потерпілого – 42-річного водія мікроавтобуса медики діагностували рани голови й коліна. Лікарі доставили травмованих до медичного закладу для огляду й надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.