Новини

Вчені з’ясували, що дотримання середземноморської дієти допомагає впорається з імпотенцією

Середземноморська дієта, в якій мінімум червоного м’яса, ковбаси і сосисок, позитивно впливає на стан чоловіків з еректильною дисфункцією.

Як показало дослідження вчених з Університету Афін, дотримання середземноморської дієти допоможе позбутися імпотенції. Це пов’язано з тим, що чоловіки, які мають підвищений артеріальний тиск, вдвічі частіше стикаються з імпотенцією, ніж їхні ровесники з нормальним тиском. Вчені з Греції вирішили з’ясувати, чи можна впливати на показники тиску за рахунок змін в дієті. З’ясувалося, що це також впливає і на еректильну дисфункцію.

В ході експерименту 250 чоловіків середнього віку почали дотримуватися середземноморської дієти, за їхнім здоров’ям уважно стежили. Чоловіки, які найбільш чітко виконували рекомендації по харчуванню, поліпшили показники кровотоку, рівня холестерину в крові і, тим самим, домоглися більш вираженої ерекції. Вчені спостерігали за перевагами вживання різних рівнів середземноморської дієти у боротьбі з імпотенцією, профілактикою хвороб серця і зниження показників артеріального тиску, пише medikforum з посиланням на The Daily Mail.

Середземноморська дієта

Середземноморська дієта включає велику кількість фруктів, овочів, цільнозернових, оливкової олії, горіхів і морепродуктів. У ній міститься низька кількість молочних продуктів і обмежений обсяг червоного м’яса.

Що таке імпотенція

Імпотенція виникає в момент нездатності чоловіка досягти стану ерекції або утримати його досить довго для завершення статевого акту. Найбільш поширена імпотенція серед чоловіків старших 40, але вона зачіпає представників різного віку.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.