Новини

На Буковині планують відремонтувати дорогу: поки що треба виділити кошти на розробку проєкту

З Берегометського селищного бюджету до обласного бюджету можуть виділити 100 тисяч гривень за рахунок цільової субвенції для виготовлення проєктно-кошторисної документації на ремонт дороги.

Про це йдеться у проєкті рішення сесії обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету Чернівецької області на 2021 рік”, опублікованому 27 серпня на сайті Чернівецької обласної ради, пише molbuk.ua

Кошти мають передати управлінню інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг ОДА для виготовлення проєктно-кошторисної документації на поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення “Мигове-Майдан” на ділянці км 0+000 – км 1+399.

Контроль за виконанням цього розпорядження поклали на першого заступника голови ОДА Богдана Ковалюка.

У додатку зазначається, що дохідна частина загального фонду обласного бюджету збільшується в цілому на 81 млн 668 тис. 120 грн, у тому числі за рахунок додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету за січень-липень поточного року в загальні сумі 28 млн 364 тис. 500 грн. А також завдяки субвенціям з державного бюджету місцевим бюджетам на різні потреби.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.