Новини

На Буковині пенсіонерка вирощувала та зберігала наркотики

У Чернівецькому районі поліцейські задокументували незаконне зберігання наркотиків та посів нарковмісних рослин.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

59-річна жителька Новоселицького району вирощувала на своєму городі снодійний мак, а в підсобному приміщенні зберігала речовини рослинного походження. За вказане правопорушення жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Здійснюючи оперативно-профілактичні заходи “МАК 2021”, співробітники відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції виявили в селі Топорівці незаконний посів нарковмісних рослин. Місцева жителька вирощувала на своєму городі рослини снодійного маку. Також правоохоронці виявили у підсобному приміщенні будинку буковинки 500 грамів подрібненої речовини рослинного походження.

Співробітники поліції вилучили у жінки нарковмісні рослини та речовини і направили їх на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінальних правопорушення та проступку , передбачених частинами:

– 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту);
– 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.