Новини

Бренд Barba – безумовна італійська якість*

Бренд Barba – найкраще для справжніх шанувальників витонченого ділового стилю!

Хоча сьогодні навіть без капіталу при наявності таланту все стає можливим завдяки розповсюдженню інтернету, раніше дизайнерам та підприємцям потрібно було завойовувати кожного клієнта. Раффаеле Лелло Барба починав свій бізнес, використовуючи ательє батька. Це був 1988 рік, коли конкуренція в історії майже досягла піку після несприятливих для бізнесів світових криз. Комерція на підйомі, проте без наполеглевості просто таланту зовсім недостатньо. Об’єми були дуже скромні і тоді Барба вирішує відправитись пропонувати свої сорочки по всій країні. Отримавши досить позитивний зворотній зв’язок та заручившись підтримкою, він починає відбудовувати більш масштабний виробничий процес. Пізніше він познайомився на міжнародній виставці з японцем, і почав готувати партії на експорт майже через весь світ.

Завдяки спрямованному та спланованому розвитку сьогодні бренд Barba хоча і не є інтернаціональним гігантом, проте дуже відомий серед шанувальників високої якості та витонченого італійського стилю. Він досі залишається відносно демократичним за ціною, незважаючи на операції різної складності при виготовленні, в тому числі виконані вручну.

В залежності від серії їх у конструкції звичайної сорочки може бути від трьох до семи. Це не найкращий в світі показник, проте відшиті речі на замовлення вам будуть коштувати зовсім інших грошей. У той же час навіть прочитавши розвернуті відгуки користувачів ви знайдете багато цікавостей та позитивних рецензій, які можна помітити лише постійно користуючись фірмовими речами. Клієнти відмічають значну довговічність та комфорт одягу в сукупності з високою практичністю. В тому числі це стосується методів виготовлення, та використаних матеріалів. Бренд віддає перевагу суцільно натуральнім тканинам кращого зразку: бавовні особливого типу, шовку, льону, вовні. Окрім поло, футболок в ассортименті фірми ви знайдете костюми та окремі клубні піджаки, брюки, аксесуари та багато іншого, навіть вироби з деніму. Марка завжди притримується ділової класики або елітного кэжуалу. Хоча ви не зустрінете варіацій у вільному дизайнерському виконанні, лейбл представляє широкий вибір товарів за забарвленням, формою та фасоном. Придбати фірмові вироби з гарантією оригінальної якості можно в мультибрендовому інтернет-бутику Charisma. Саме тут зібрані позиції з останніх колекцій, лише нещодавно показаних на подіумах в Європі. Усі придбання можна замовити з доставкою в будь який регіон України та оплатою при отриманні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.